Menü
Kosarad

Fizetés és kiszállítás

Szállítás

Az általunk visszaigazolt termékeket 2-15 munkanapon belül tudjuk a megrendelés során megadott szállítási címre küldeni. Amennyiben egy termék valamilyen okból nem szállítható, erről a megrendelést követően visszaigazolást küldünk, melyben tájékoztatjuk, hogy mikorra tudnánk azt leszállítani, ez esetben Ön dönt, hogy fenntartja-e rendelését, vagy eláll a vásárlástól.

A számlázási illetve szállítási cím lehet eltérő, ezt a szállítás előtt a megrendeléssel vagy a visszaigazolás megküldése után, de még a kiszállítás előtt írásban szükséges jelezni. 

A weboldalon feltüntetett árak a szállítás költségét nem tartalmazzák. Az alábbiakban feltüntetett szállítási költséget kizárólag Magyarország területére érvényesek. 

Tájékoztatjuk vevőinket, hogy kizárólag Magyarország területére vonatkozóan tudjuk a szállítási feltételek szerinti kiszállítást vállalni. Amennyiben Ön az Európai Unió más tagállamából vagy attól eltérő, harmadik államból (továbbiakban: külföld) kíván honlapunkon keresztül vásárolni, úgy a terméket a weboldalon feltüntetett áron, ott írt fizetési módokkal vásárolhatja meg azzal, hogy a termék kiszállítása vonatkozásában partnereink csak Magyarország területén található szállítási címre vállalnak kiszállítást. Így amennyiben Ön külföldről vásárol, kérjük jelöljön meg magyarországi szállítási címet, vagy postát, ahol a csomag postán maradhat az átvételig.

Kedvezmény

25.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenesen otthonába szállítjuk a megrendelt termékeket! Egyéb kedvezmény igénybevétele esetén a tényleges kedvezménnyel csökkentett vásárlási értéket vesszük figyelembe. 

Díjak

Csomagjainkat a Magyar Posta Zrt. (www.posta.hu) partnereként a velük szerződésben lévő futárszolgálatokkal szállíttatjuk.


Árak csomagonként, az alábbi táblázatban feltüntetett áron, Ft-ban értendőek.

Alapdíjak (Az alábbi tarifák bruttó árak, a 27% áfát tartalmazzák.)

Rendelési érték

Bruttó csomagköltség (ft)

0-20.000 Ft

  1 490 Ft

25.000 Ft felett

0 Ft

utánvételi díj

      420 FtCsomagautomatákra rendelhető csomagok méretei a becsomagolást követően nem haladhatják meg az 50x31x35 cm-t és a 20 kg-ot. Az áru értéke és az árufizetés (utánvétel) összege maximum 200.000 Ft lehet.

Kérjük nézzen utána az átvételi pont nyitvatartásának és a fizetési lehetőségeknek.


Egyedi szállítási módok miatt keresse ügyfélszolgálatunkat! Fizetési módok 


Online bankkártya (Paylike)

A rendelésed leadásakor Önnek a Paylike rendszerén keresztül Lehetősége van online fizetésre bankkártyával. A Rendszerben Visa, Mastercard, Meistro bankkártyákkal fizethet. Ezen kívül lehetősége van a számla kiegyenlítésére Apple pay, vagy Google pay igénybevételével is. 

A biztonságosabb tranzakciók érdekében fizetési ablakunkhoz 3-D Secure szolgáltatást biztosítunk. 

 

Utánvét 

Házhozszállítás, vagy csomagautomatára történő szállítás esetén a megrendelt termék(ek) ellenértékét a csomag átvételekor a futárnál készpénzben, vagy bankkártyával, a csomagautomatán pedig készpénzben, illetve a külön megjelölt helyeken bankkártyával is kiegyenlítheti.


Értékhatártól függetlenül, az utánvétes fizetési móddal kért házhozszállítás vagy csomagautomatára történő szállítás esetén bruttó 420 Ft-ot számolunk fel utánvét kezelési költségként.


Banki átutalás (előre utalás)

A rendelésed leadását követően elektronikus számlát állítunk ki és elküldjük a megadott email címre. 

Ha Ön a banki előre utalásos fizetési módot választja, akkor a megrendelését visszaigazoló e-mailben megadjuk Önnek az átutaláshoz szükséges információkat. 

Ön ezután elutalja a fizetendő összeget (megrendelt termékek értéke + szállítási díj) bankszámlánkra és amint ez megérkezik (amiről szintén e-mailben értesítjük), eljuttatjuk Önhöz a csomagot a rendelés során kiválasztott módon. Az általunk vállalt szállítási határidő a pénz bankszámlánkra való megérkezésétől számítódik. 

Kérjük, hogy az átutalással feltétlenül várja meg a megrendelés visszaigazolását.


Fontos, hogy a közleményben tüntesse fel a számla sorszámát és a rendelés számot!


A feltüntetett információk és árak változtatásának jogát fenntartjuk!